Apps en plugins

Documentatie Order-, Voorraad- en Zendingsynchronisatie (Fulfilment)

Fulfilment Integraties: Integraties: WooCommerce 2.6+ Magento 2.1+ Squarespace Exact Online [2] NetSuite [2] X-cart [3] Legacy Integraties (Externalshops): Lightspeed eCom (SEOshop) [1] MijnWebwinkel (v1, Orderfeed) [1,2] Shopify [1] CCV Shop [1] BolCom [1] EffectConnect [1,2] Magento 1 [1] Prestashop [1,2] Episerver [1,2] Odoo [1,2] API (Documentatie) [3] Anders? Contacteer support [1] Legacy externalshop, max 1 […]

Synchronisatie & integratie van voorraadproducten ter fulfillment

Bij het insyncen van bestellingen dienen we ook te weten welke producten er in een bestelling zitten. Hiervoor gaan we matching uitvoeren op een bepaalde waarde in het product/bestellijn, om deze met een SKU uit ons voorraadsysteem te koppelen. Hiervoor zijn er 3 manieren mogelijk: SKU Barcode (EAN/UPC) Referentie

Adresvelden correct synchroniseren

Als gevolg is een van onze dagtaken om adressen te corrigeren die: – structureel fout gesynchroniseerd worden naar ons platform, – onvolledige gegevens, zoals een missend huisnummer, telefoonnummer, enz, – of waar het adres niet gevalideerd kan worden adhv onze criteria. Onze verzendpartners verwachten over het algemeen een adres-object te ontvangen op de volgende manier: […]

ShopWeDo WooCommerce plugin

ShopWeDo e-fulfilment We’ve published the plugin to the WordPress Plugin directory https://wordpress.org/plugins/shopwedo-easyshipper/ Platform: WooCommerce 2.6+, WordPress 4.5+ Versie: 1.1.7 Datum: 28-01-2019 Download shopwedo-pickuplocations v1.1.7 > 1) WordPress/WooCommerce Wees er zeker van dat WooCommerce werd geïnstalleerd en actief is in je WordPress installatie. Open het menu-onderdeel “Plugins”, kies voor “Add New”, daarna klik je bovenaan op de […]

Fulfilment PrestaShop

Om een koppeling te maken tussen ShopWeDo en jouw PrestaShop heb je webservice-toegang nodig. Volg daarvoor onderstaande stappen.

Manuele zendingen – integratie, voorinvullen van formulier

Wanneer we geen integratie met uw platform of custom CMS ondersteunen, kan u gebruik maken van enkele parameters. Deze zorgen er alsnog voor dat de nodige gegevens kunnen aangevuld worden bij het aanmaken van een label en zodoende het verzendproces een tijdswinst te geven. API Documentatie: https://www.shopwedo.com/developer › “Get shipper add label” Het automatisch aanvullen werkt aan […]