Bestellingen

Bestanden opladen bij bestellingen

U kunt  vanaf nu bij bestellingen en inbounds zelf bestanden uploaden. Een handige nieuwe functie om bv. export facturen of andere documenten toe te voegen bij bestellingen buiten de EU (export). Tot op heden werd dit per zending door ons opgevraagd via email. Hierdoor werd er vaak een dag extra vertraging veroorzaakt. Maar dat is nu […]

De producten in een bestelling wijzigen

Je kan aan een bestelling (mits leveradres) geen wijzigingen doorvoeren. Als je er een fout is in een bestelling. Dien je de bestelling te annuleren en een nieuwe manuele bestelling te maken.

Bestelling manueel ingeven

Je kan ook zelf manueel een bestelling doorvoeren in het systeem. Log in via https://admin.shopwedo.com. Klik op bestellingen in links de navigatie. Vervolgens klik je rechts bovenaan op de knop “bestelling toevoegen”. Selecteer een klant. Wanneer deze klant reeds in je klantenbestand zit laadt het systeem automatisch de gegevens in. Anders kan je ook manueel de klantgegevens […]

Een bestelling wijzigen die vrijgegeven is

Eens een bestelling de status realeased of vrijgegeven heeft gekregen kunt u deze niet meer wijzigen. U dient de status van de bestelling eerst aan te passen naar wachtend op vrijgave. U gaat als volgt te werk: Login op https://admin.shopwedo.com/. Klik links in de navigatie op bestellingen. Zoek de bestelling die u wilt wijzigen adhv. de filters bovenaan […]