Fulfilment plugins

Synchronisatie & integratie van voorraadproducten ter fulfillment

Bij het insyncen van bestellingen dienen we ook te weten welke producten er in een bestelling zitten. Hiervoor gaan we matching uitvoeren op een bepaalde waarde in het product/bestellijn, om deze met een SKU uit ons voorraadsysteem te koppelen. Hiervoor zijn er 3 manieren mogelijk: SKU Barcode (EAN/UPC) Referentie

Adresvelden correct synchroniseren

Als gevolg is een van onze dagtaken om adressen te corrigeren die: – structureel fout gesynchroniseerd worden naar ons platform, – onvolledige gegevens, zoals een missend huisnummer, telefoonnummer, enz, – of waar het adres niet gevalideerd kan worden adhv onze criteria. Onze verzendpartners verwachten over het algemeen een adres-object te ontvangen op de volgende manier: […]

ShopWeDo WooCommerce plugin

ShopWeDo e-fulfilment We’ve published the plugin to the WordPress Plugin directory https://wordpress.org/plugins/shopwedo-easyshipper/     Platform: WooCommerce 2.6+, WordPress 4.5+ Versie: 1.1.7 Datum: 28-01-2019 Download shopwedo-pickuplocations v1.1.7 > 1) WordPress/WooCommerce Wees er zeker van dat WooCommerce werd geïnstalleerd en actief is in je WordPress installatie. Open het menu-onderdeel “Plugins”, kies voor “Add New”, daarna klik je bovenaan […]

Shopify Fulfilment

Voor het fulfilment van jouw Shopify bestelling, kan je gebruik maken van onze ShopWeDo Fulfillment app voor Shopify. Ons magazijn wordt dan een fulfilment service die je kunt aanduiden bij je producten. Koppelen met je webshop: Je kan je Shopify webshop koppelen in ons systeem in de integraties, bij Fulfilment in het ShopWeDo platform. Daar klik je door naar Shopify. Vul je webshop-url […]

Magento Plugin

Indien je een Magento 1.9.x webshop hebt, kan ShopWeDo een integratie voorzien die jouw bestellingen ophaalt naar ons e-fulfilment platform. PS: Een Magento 2.1.x integratie is in the works. Producten instellen 1.9.x We stellen momenteel de koppeling handmatig in met een XML/RPC-login. Deze kan je aanmaken in de Instellingen van je Magento-installatie. De synchronisatie gebruikt het veld “SKU” in het […]