Fulfilment

Synchronisatie & integratie van voorraadproducten ter fulfillment

Bij het insyncen van bestellingen dienen we ook te weten welke producten er in een bestelling zitten. Hiervoor gaan we matching uitvoeren op een bepaalde waarde in het product/bestellijn, om deze met een SKU uit ons voorraadsysteem te koppelen. Hiervoor zijn er 3 manieren mogelijk: SKU Barcode (EAN/UPC) Referentie

Adresvelden correct synchroniseren

Als gevolg is een van onze dagtaken om adressen te corrigeren die: – structureel fout gesynchroniseerd worden naar ons platform, – onvolledige gegevens, zoals een missend huisnummer, telefoonnummer, enz, – of waar het adres niet gevalideerd kan worden adhv onze criteria. Onze verzendpartners verwachten over het algemeen een adres-object te ontvangen op de volgende manier: […]

Welke goederen mag je niet verzenden naar XX?

Bpost: Wat mag ik niet versturen met bpack? Lijst bijzonderheden per land PostNL: Verzendvoorwaarden per land Algemene beperkingen buitenland Verboden goederen en stoffen Lithium verzendvoorwaarden DPD: Verboden goederen DHL Express: Importrichtlijnen Gevaarlijke goederen Lithium batterijen GLS: Algemene vervoercondities

Het ShopWeDo SPF-record toevoegen aan je domeinnaam

Het SPF-record (ofwel Sender Policy Framework record) is een aanbeveling van de eigenaar van de domeinnaam aan de ontvangers van zijn e-mail. Deze record bevat informatie over de mailservers de geautoriseerd zijn om uitgaande mail voor die domeinnaam uit te sturen. Het zorgt er voor dat SPAM-filters kunnen nakijken of de inkomende mail van het […]

Fulfilment PrestaShop

Om een koppeling te maken tussen ShopWeDo en jouw PrestaShop heb je webservice-toegang nodig. Volg daarvoor onderstaande stappen.

EORI- aanvraag

EORI- aanvraag Vanaf 7/1/2017 dienen firma’s die goederen importeren zich te registreren aan de hand van een EORI nummer*. Dit is een activering van uw BTW-nummer (KBO nummer). U dient een aantal formulieren in te vullen die u hier kunt downloaden. Vervolgens moet u deze invullen en mailen naar  EORI.BE@MINFIN.FED.BE

Retouren

Met ons gloednieuw retouren systeem kunt u vanaf nu snel, eenvoudig en efficiënt al uw retouren verwerken. Hieronder doorlopen we de verschillende stappen om een retour te verwerken: Stap 1: aankomst retour en inbound verwerking door ShopWeDo Als een zending retour komt, wordt u automatisch via e-mail verwittigd door onze software. Ook in het online platform […]

Shopify Fulfilment

Voor het fulfilment van jouw Shopify bestelling, kan je gebruik maken van onze ShopWeDo Fulfillment app voor Shopify. Ons magazijn wordt dan een fulfilment service die je kunt aanduiden bij je producten. Koppelen met je webshop: Je kan je Shopify webshop koppelen in ons systeem in de integraties, bij Fulfilment in het ShopWeDo platform. Daar klik je door naar Shopify. Vul je webshop-url […]

Leveranciers

De tab leveranciers laat je toe van leveranciers in te geven. Klik op de knop nieuw item toevoegen. Voeg de naam van de leverancier in op het pop up scherm. Sla de wijzigingen op.

Voorraad aanvullen

Via deze functie kan je bestellingen ingeven. Bij een nieuwe ingave krijg je eerst een pop-up scherm je moet hierin de basisinformatie van de bestelling doorgeven: Geeft een referentie in; bijv het bestelnummer bij de leverancier. Selecteer de stockagelocatie.  (bij. ShopWeDo magazijn, of eigen locatie,…) Geef de verwachtte leverdatum in. Je kan nu de verwachtte […]