Instellingen

Mijn rekeningnummer aanpassen

Via Instellingen > betalingen kan je jouw IBAN, BIC en de begunstigde opgeven. Vergeet niet op opslaan te klikken.

Betaalmethodes inschakelen of uitzetten

Via instellingen > betalingen kan je bepaalde betaalmethodes inschakelen of uitzetten door naast de betaalmethode het vinkje aan te duiden. Vergeet niet op opslaan te klikken.

Hoe de levertijden / cut-offtijden op mijn webshop aanpassen?

De levertijden of cut-offtijden kan je op twee plaatsen beheren: algemene instelling voor de webshop (voor nieuwe producten) en instelling per product (voor bestaande producten). Algemene instelling voor de webshop Login en ga via de navigatie links naar instelling > webshop. In de selectiebox bij “Basis cut-off tijd” kan je een tijd naar keuze kiezen. […]

Domeinnaam koppelen

Om uw webshop aan de juiste domeinnaam te koppelen, dienen er nog enkele technische stappen te gebeuren. Dit is afhankelijk van de volgende keuzes: Je beschikt zelf reeds over een domeinnaam die je wenst te gebruiken voor jouw webshop en deze heb je reeds geregistreerd bij een provider. OF Je hebt nog GEEN domeinnaam hiervoor.   1. Reeds een […]

Prijs opties

Stel in hoe je prijzen wil tonen op je webshop. Je hebt de keuze tussen: Inclusief BTW Exclusief BTW Exclusief BTW als het een zakelijke klant is. Ga in het administratiepaneel naar “Instellingen/Webshop/Prijs opties” en kies daar hoe je de prijzen wil tonen.

Klanten goedkeuren

Je kan bepalen of een klant meteen kan inloggen en kopen of eerst door de shopeigenaar moet goedgekeurd worden. Ga in het administratiepaneel naar “Instellingen/Webshop/Klantenaccounts” en kies daar of een klant manueel moet geactiveerd worden.

Betalingen

Via dit menu kan je beslissen welke betalingsmethodes je in de webshop wil aanbieden. Vink de selectievakjes aan die je wil aanbieden.  Laat degene die je niet wil leeg. Sla de wijzigingen op.

Meldingen

Je kan in het veld “meldingen” aangeven naar welk e-mail adres meldingen worden gestuurd. In het veld BCC kan je een e-mail adres ingeven dat als BCC word gebruikt bij al je klantenmeldingen. In het veld fulfilment kan je het adres ingeven naar waar je alle waarschuwingen of berichten over e-fulfilment wil laten sturen. (enkel […]

Verzendtarieven

Je kan zelf specifieke verzendtarieven ingeven voor jouw webshop. Open het tabblad Verzendtarieven. Geef per gewicht het tarief in dat je wil toepassen voor de bestemmingen waar je verzending wil toelaten. Bestemmingen waarbij je geen ingaven doet, worden in de webshop niet beschikbaar gemaakt.

Verzending

In het menu verzending kan je bepalen welke verzendmethodes je wil aanbieden in de webshop. Gebruik de selectievakjes om aan te vinken welke verzendmethodes je wel of niet wil aanbieden. Je kan via de selectieknop kiezen of je pickup in de winkel toelaat of niet.  Indien je dit toelaat kan je in het tekstvak aangeven […]