U kunt  vanaf nu bij bestellingen en inbounds zelf bestanden uploaden. Een handige nieuwe functie om bv. export facturen of andere documenten toe te voegen bij bestellingen buiten de EU (export).

Tot op heden werd dit per zending door ons opgevraagd via email. Hierdoor werd er vaak een dag extra vertraging veroorzaakt. Maar dat is nu dus verleden tijd! Dankzij deze nieuwe functie schakelen we het onnodige mailverkeer uit en kunnen we ook uw exportorders sneller verzenden naar uw klant(en).
Hoe werkt het?

1. Open een bestelling
  2. Klik rechts bovenaan op “Bestanden opladen”
  3. Een popup verschijnt (zie figuur hiernaast)
  4. Kies ‘lokale bestanden’, selecteer het bestand en laad het op.
  5. Raadpleeg uw opgeladen bestand in het tabblad ‘Overzicht’

In het overzicht zullen bestellingen waar er bestanden zijn opgeladen aangeduid worden met een paperclip-icoon (zie hieronder).