Je kan ook zelf manueel een bestelling doorvoeren in het systeem.

• Log in via https://admin.shopwedo.com.
  • Klik op bestellingen in links de navigatie.
  • Vervolgens klik je rechts bovenaan op de knop “bestelling toevoegen”.
  • Selecteer een klant.
    • Wanneer deze klant reeds in je klantenbestand zit laadt het systeem automatisch de gegevens in. Anders kan je ook manueel de klantgegevens ingeven.
  • Kies een verzendmethode.
  • Geef, indien gewenst, een facturatie adres in.
  • Voeg producten aan de bestelling toe door de te selecteren in “Selecteer een product”, een aantal aan te duiden en op de knop “Product toevoegen” klikken.
  • Ben je klaar, klik dan onderaan op de knop opslaan.

Je kan je eigen referentie en factuurnummer aan de bestelling toekennen.