Je kan ook zelf manueel een bestelling doorvoeren in het systeem.

• Log in via https://admin.shopwedo.com.
  • Klik op bestellingen in links de navigatie.
  • Vervolgens klik je rechts bovenaan op de knop “bestelling toevoegen”.
  • Selecteer een klant.
    • Wanneer deze klant reeds in je klantenbestand zit laadt het systeem automatisch de gegevens in. Anders kan je ook manueel de klantgegevens ingeven.
  • Kies een verzendmethode.
  • Geef, indien gewenst, een facturatie adres in.
  • Voeg producten aan de bestelling toe door de te selecteren in “Selecteer een product”, een aantal aan te duiden en op de knop “Product toevoegen” klikken.
  • Ben je klaar, klik dan onderaan op de knop opslaan.

Je kan je eigen referentie en factuurnummer aan de bestelling toekennen.

Je kan ook bestellingen importeren door op de bestelpagina rechtsboven op het pijltje te klikken en het bestand (XLS, XLSX of CSV) op te laden. Hiervoor dien je de voorbeeldtemplate te gebruiken.