Toevoegen

• Ga naar “Webshop / Collecties” en klik rechts bovenaan op de knop “+Collectie toevoegen”.
  • Geef de collectie een naam en omschrijving.
  • Geef aan of je de collectie zichtbaar of niet wil.
  • Sla de wijzigingen op.

Je kan per taal de omschrijving invullen afhankelijk van de talen waarin je de webshop wil configureren.

Je krijgt nu toegang tot de verdere opties om de collectie te bewerken.

Bewerken

Ga naar “Webshop / Collecties” en klik op de categorie die je wil bewerken.

Je kan vervolgens onderdelen aanduiden.  Dit zijn onderverdelingen die de klant kan zien als hij op een hoofdcollectie gaat staan.
Je kan hier zowel collecties als producten aan toevoegen.

• Kies een item dat je als onderdeel wil gebruiken uit de lijst.
  • Kies op toevoegen.
  • Sleep de collecties in de volgorde waarin je ze wil rangschikken.

Je kan nu SEO aanpassingen gaan doen.
Deze hebben invloed op hoe de zoekmachines je site scannen, en wat een zoeker in de resultaten te zien krijgt.

• Geef een Meta titel in.  Dit zal de zoekmachine herkennen als het onderwerp en in de titel plaatsen.
  • Geef een Meta omschrijving in.  Dit zal de zoekmachine herkennen als beschrijving en in het leesvlak onder de titel plaatsen
  • Geef een slug in.  Dit is de beschrijving van de pagina die je toont in de adresbalk.  Deze moet verband houden met titel en omschrijving.

Met “sociale media” ben je in de  mogelijkheid van specifieke afbeeldingen in te geven wanneer mensen je categorie willen delen op Facebook of Twitter.

Geef aan of je de collectie wil zichtbaar zien of niet.