Om uw webshop aan de juiste domeinnaam te koppelen, dienen er nog enkele technische stappen te gebeuren. Dit is afhankelijk van de volgende keuzes:
  1. Je beschikt zelf reeds over een domeinnaam die je wenst te gebruiken voor jouw webshop en deze heb je reeds geregistreerd bij een provider.
  2. OF Je hebt nog GEEN domeinnaam hiervoor.

1. Reeds een domeinnaam
Indien je reeds een (sub)domeinnaam heeft, dan moet deze in de DNS zone nog ingesteld worden. Dit kan je laten doen via de provider waar je jouw domeinnaam heeft laten registreren. In de DNS zone maak je een A-record aan naar IP 188.166.28.166 met een TTL zo laag mogelijk, bij voorkeur 600. Wanneer alles werkt (na enkele weken), kan je de TTL laten aanpassen naar een normaal niveau.
Na de instelling zal de webshop beschikbaar zijn.
2. Je hebt geen domeinnaam
Wij kunnen voor je een domeinnaam registreren. Deze kost via ons €1,50 per maand. Je bent steeds eigenaar van deze domeinnaam. Bovendien doen wij de bovenvermelde DNS instellingen voor je.
In beide gevallen dien je door te geven wat jouw keuze is en welke domeinnaam je gaat gebruiken. Neem hiervoor contact op met support@shopwedo.com.

Referenties externe diensten: