Wanneer we geen integratie met uw platform of custom CMS ondersteunen, kan u gebruik maken van enkele parameters.
Deze zorgen er alsnog voor dat de nodige gegevens kunnen aangevuld worden bij het aanmaken van een label en zodoende het verzendproces een tijdswinst te geven.

API Documentatie:
https://www.shopwedo.com/developer › “Get shipper add label”

Het automatisch aanvullen werkt aan de hand van de volgende GET-parameters:

• ext
    Verplichte parameter om aan te geven dat dit een manuele invulling is.
    De alsook verplichte waarde voor deze parameter is: "manual"
  • trackingReference
    String met de referentie van je zending
    Bijvb. Bestelnummer
  • addressCompany
    String met bedrijfsnaam
  • addressVat
    String met BTW/VAT-nummer
  • addressFirstname
    String met Voornaam
  • addressLastname
    String met Achternaam
  • addressStreet
    String met Straatnaam
  • addressNumber
    String met Huisnummer
  • addressBox
    String met Huisnummerextensie
    Bijvb. bus, verdiep
  • addressZip
    String(8) met Postcode
  • addressCity
    String met Achternaam
  • addressCountry
    String(2) met Land
    Formaat: ISO 3166-1 alpha-2
  • addressLanguage
    String(2) met Taal
    Formaat: ISO_639-1
  • addressPhone
    String met Telefoonnummer
  • addressEmail
    String met E-mailadres

Bij het genereren van de URL plaatst u deze parameters en hun waarde als GET-parameters in de URL.

De URL waar deze parameters kunnen worden gebruikt betreft de “Creëer label”-pagina:

https://shopwedo.com/admin/shipper/add/?ext=manual&addressStreet={street}&...

Voorbeeld PHP:
zie http_build_query

<?php
// De waarden zouden van de Order-object(en) moeten komen uit de e-commerce software, we vullen hier momenteel enkel voorbeeldwaarden in.
// Opgelet: Vaak is er een verschil tussen Facturatie- en Verzendadres, dit gedrag verschilt van platform tot platform.

$esParams = array(

'ext'=>'manual',
    'trackingReference'=>'ORDER000012',

'addressCompany'=>'ShopWeDo',
    'addressStreet'=>'Egide Walschaertstraat',
    'addressNumber'=>'22',
    'addressBox'=>'E',

'addressLanguage'=>'NL',
    'addressCountry'=>'BE',

'addressEmail'=>'support@shopwedo.com',
    'addressPhone'=>'003215616500'

$url = 'https://shopwedo.com/admin/shipper/add/';
$url .= '?' . http_build_query($esParams);