Eens een bestelling de status realeased of vrijgegeven heeft gekregen kunt u deze niet meer wijzigen. U dient de status van de bestelling eerst aan te passen naar wachtend op vrijgave. U gaat als volgt te werk:

• Login op https://admin.shopwedo.com/.
  • Klik links in de navigatie op bestellingen.
  • Zoek de bestelling die u wilt wijzigen adhv. de filters bovenaan het besteloverzicht.
  • Klik op de bestelnummer om het detail van de bestelling te openen.
  • Rechts bovenaan het detail van de bestelling klikt u op de knop status aanpassen.
  • [VOOR WEBSHOPS] Kies of u de klant wil op de hoogte brengen van deze statuswijziging, en/of u wenst dat deze statuswijziging voor de klant in zijn account zichtbaar is.
  • Selecteer de status wachtend op vrijgave in het selectmenu.
  • Klik op de knop pas toe.

Lees hier verder om de producten in de bestelling te wijzigen.