Via het ShopWeDo adminpaneel > producten > detail van een product kan je een tijdelijke promotie of korting op een product toekennen. Deze korting ontvangt jouw klant onmiddellijk. Daarvoor hoeft de klant dus geen kortingscode te gebruiken.

Screen Shot 2016-04-18 at 10.10.00

Klik in het productdetail in het onderdeel “Promoties” op de knop “Promotie toevoegen”.

In de popup kan je de duur (datum van tot) bepalen. Vul hier ook de korting in euro exclusief BTW in, tip: gebruik vier decimalen. Duidt de beschikbaarheid (Geldig in) aan en klik op opslaan.

Wil je een promotie verwijderen, dan klik je rechts van de promotie in het overzicht op het rode kruisje.

Een promotie is enkel gelding op een volledig product. Als je varianten gebruikt, kan je geen promotie instellen op een specifieke variant, dan is de promotie geldig voor alle varianten.