De levertijden of cut-offtijden kan je op twee plaatsen beheren:

• algemene instelling voor de webshop (voor nieuwe producten)
  • en instelling per product (voor bestaande producten).

Algemene instelling voor de webshop

1. Login en ga via de navigatie links naar instelling > webshop.
  2. In de selectiebox bij “Basis cut-off tijd” kan je een tijd naar keuze kiezen.
    Screen Shot 2016-03-29 at 14.03.39
  3. Klik onderaan de pagina op opslaan.

Let op: als je de “Basis cut-off tijd” aanpast, dan wordt dit enkel voor nieuwe producten gedaan. Voor bestaande producten dien je de ingestelde cut-offtijd aan te passen zoals hieronder uitgelegd.

Instelling per product

1. Login en ga via de navigatie links naar webshop > producten.
  2. Open het product dat je wil aanpassen.
  3. Rechts in de selectiebox bij “Cut-off tijd” kan je een tijd naar keuze kiezen.
    Screen Shot 2016-03-29 at 14.05.30
  4. Klik op opslaan om de instelling te bewaren.

De cut-offtijd voor webshops die het fulfilment via ShopWeDo doen, is momenteel “Op werkdagen voor 22.00 uur besteld is volgende werkdag in huis”.