Wil je jouw webshop internationaal uitbreiden en ben je al actief met Google Adwords?

Kijk dan met de “Google Global Market Finder” naar de mogelijkheden in het buitenland.

Voer zoekwoorden in waarmee jouw product of service wordt beschreven en selecteer eventueel een regio. Je kan kiezen uit de volgende markten: G20, Europese Unie, opkomende markten, Azië of de hele wereld.

Meer info vind je hier: https://www.google.com/intl/nl/adwords/globaladvertiser/marketfinder.html

Rechtstreeks naar de market finder gaan doe je hier: https://translate.google.com/globalmarketfinder/g/index.html?locale=nl

Bekijk hoe Bax shop en Plantinavia het deden: