Wanneer u een koppeling wil maken tussen Lightspeed eCom en ShopWeDo e-fulfilment, dienen we enkele stappen te ondergaan:

1. Je Lightspeed eCom Shopnummer identificeren:
    – Log in bij Lightspeed eCom: https://services.webshopapp.com/login
    – Schrijf de correcte Shopnummer neer in de Shop-switch:
  2. Je private API-gegevens aanvragen:
    – Vul het formulier op de volgende pagina in:
    https://ecom-support.lightspeedhq.com/hc/nl/requests/new?ticket_form_id=129947
    Opgelet, enkele voorwaarden:
    – Een aanvraag kan enkel worden ingediend in naam van de hoofdgebruiker/eigenaar van de desbetreffende shop (e-mailadres!),
    – Je kan enkel API-gegevens verkrijgen bij een Advanced pakket.
  3. Je gegevens instellen bij ShopWeDo:
    – Ga in het platform naar de pagina Integraties › onderdeel “Fulfilment”
    – Hier vind je bovenaan het overzicht een knop genaamd “Fulfilment – Externe Webshop”, klik hier op om naar ons legacy-integratiepaneel door te gaan.
    – Hier kies je voor Lightspeed als “Extern (web)shop-type”, indien er nog geen ingesteld staat.(Indien je al wel reeds een andere koppeling hebt, zie “Let op”)
    – Je klikt op de knop “Opslaan”
    – Vul hierna verder de eerder verkregen configuratie-gegevens aan, met name je API Key, API Secret, taal, enz.
    – Je drukt hierna in het onderdeel Configuratie, op de knop “Opslaan”
    – Na het opslaan, kan je de koppeling testen door middel van in onderdeel “Status” op de “Test connectie”-knop te drukken.

Let op
    : momenteel is het niet mogelijk om meerdere Lightspeed eCom webshops te koppelen, of te combineren met één van de andere “Externe Webshop”-koppelingen.
    Dus; indien je reeds een koppeling hebt met Magento 1, CCV, Bol of WooCommerce ouder dan v2, contacteer dan best even via support om verdere ondersteuning te vragen!
  4. Contacteer je Account Manager bij ShopWeDo ter verdere instructies en/of informatie