Indien je een Magento 1.9.x webshop hebt, kan ShopWeDo een integratie voorzien die jouw bestellingen ophaalt naar ons e-fulfilment platform.
PS: Een Magento 2.1.x integratie is in the works.

Producten instellen 1.9.x

We stellen momenteel de koppeling handmatig in met een XML/RPC-login. Deze kan je aanmaken in de Instellingen van je Magento-installatie.

De synchronisatie gebruikt het veld “SKU” in het product zelf (Magento) als synchronisatiemanier, je kan hier kiezen om onze SKU-nummers of de EAN/UPC barcodes in te vullen.
Onze voorkeur gaat naar de Barcodes (EAN/UPC) voor dit veld en de synchronisatie ervan.

Er zijn een aantal punten waar je rekening mee moet houden, m.a.w. enkele richtlijnen:

• Wij kijken elke 5 minuten naar de Magento installatie om na te gaan of er openstaande bestellingen zijn.
  • Deze openstaande bestellingen synchroniseren wij met ons systeem: wanneer we de bestelling al kennen, maar er een wijziging is gebeurd, wordt deze aangepast.
  • Je beheert alle producten, klanten, bestellingen (en wijzigingen), betalingen en dergelijke vanuit uw Magento-installatie.
  • Aanpassingen blijven gesynchroniseerd zolang de verzameling (order-picking) in het fulfilment niet gestart is.
  • Zodra de picking start, wordt er een melding naar Magento in een notitie in de bestelling gestuurd.
  • Zodra de bestelling verzonden is, wordt de status in de bestelling aangepast en wordt de track&trace info naar de shipments in Magento gestuurd. Wij sturen geen informatie naar de eindklant. Dit kan jouw Magento-installatie zelf afhandelen.
  • Bij elke voorraadwijziging (via een verzonden bestelling of via een voorraadbevoorrading) sturen wij een aangepaste voorraad naar het product in Magento.
  • Alles wat met het fulfilment en magazijn te maken heeft beheer je in het ShopWeDo admin paneel.