Door menu navigatie kan je  bepalen welke categorieën op je home pagina komen te staan.  Je kan ook heel eenvoudig de volgorde van de categorieën aanpassen.

Categorieën toevoegen aan je home pagina

Selecteer de categorie uit het drop down menu en druk op het “+” icoontje.

Categorieën verplaatsen

Ga naar de balk van de betreffende categorie en sleep deze naar de positie die je wenst.

Je kan subcategorieën creëren door een categorie rechts onder een hoofdcategorie te slepen.

Klik rechtsboven op de knop “update to shop” om dit aan te passen in de webshop.