Webservice authenticatie lukt niet
Wanneer authenticatie niet lijkt te lukken kan je zelf testen door naar http://mijnprestashopwebwinkel.be/api/ te surfen. Daar krijg je de vraag om een gebruikersnaam en een wachtwoord in te vullen. Als gebruikersnaam gebruik je de eerder gegenereerde sleutelcode. Het wachtwoord-veld laat je leeg.

prestashop_easyshipper_module_authenticatie_test

Lukt deze authenticatie niet?
Probeer om de CGI-modus voor PHP aan te zetten op de pagina Webservices, als dit mogelijk is in uw situatie. Hierna probeer je opnieuw via dezelfde weg de authenticatie te testen.

Als deze authenticatie voor jou wel lukt, maar de authenticatie in het ShopWeDo-platform nog steeds spaak loopt, contacteer ons dan aub via support@shopwedo.com.

Bug in PrestaShop Versies: 1.6.0.11 – 1.6.0.14
In deze versie van PrestaShop zit een fout, waardoor we de orders niet kunnen ophalen.
Je vindt de bug terug in het bestand classes/order/Order.php

1.6.0.11 op lijn 2092
1.6.0.12-13-14
 op lijn 2096

public function getWsCurrentState($state)
{
     return $this->getCurrentState();
}

We hebben hier echter de parameter ‘$state’ niet nodig. Verander deze lijn naar:

public function getWsCurrentState()
{
     return $this->getCurrentState();
}

Bug in PrestaShop Versies: 1.6.1.4 – 1.6.1.6
In deze versie van PrestaShop zit een fout, waardoor we de orders niet kunnen ophalen.
Je vindt de bug terug in het bestand classes/webservice/WebserviceOutputBuilder.php op lijn 542 (bron)

$field['value'] = $object->$field['getter']();

Verander dit naar:

$field['value'] = $object->{$field['getter']}();

en in het bestand classes/webservice/WebserviceRequest.php op lijn 1430 (bron) verander je naar:

$object->{$fieldProperties['setter']}((string)$attributes->$fieldName);