Vanaf nu is het mogelijk om je productenlijst te importeren en exporteren. Zo kan je offline ‘in bulk’ je producten beheren in bijvoorbeeld een spreadsheet voor Excel.

• Ga in het administratiepaneel naar ‘Webshop/Producten’.
  • Klik rechts bovenaan naast de gele knop op het driehoekje.
  • Kies in het uitklap menu je de producten wil importeren of exporteren.
    Screen Shot 2016-02-26 at 10.22.47

Je moet voor het inladen van producten gebruik maken van de template die we hiervoor hebben voorzien.

Wanneer je de functie “importeer producten” selecteert zie je bovenaan de mogelijkheid om een voorbeeld bestand te downloaden in .csv of .xlsx formaat.

Screen Shot 2016-02-26 at 10.22.58

Je kan zowel files inladen in .csv, .xls en .ods formaat.