Op een koppeling te kunnen maken tussen sendr en jouw CCV Shop heb je API-toegang nodig.

Stap 1: Api app installeren in CCV Shop

Indien je de Api app reeds geïnstalleerd heeft, kan je direct doorgaan naar stap 2.

• Ga naar het onderhoudspaneel van jouw CCV shop en log in.
  • Klik links in het menu op “App Store”.
  • Zoek in de zoekbalk rechts naar “api”.
    app-store-api
  • Klik op de app “Api” in de gevonden resultaten.
  • Klik vervolgens op “Installeren”.
    app-store-api-installeren

Stap 2: Een Api key aanmaken

• Nadat de Api app geïnstalleerd is (stap 1), ga je via de navigatie links naar “Mijn webshop” en vervolgens klik je op “Instellingen”.
  • Op de pagina “Instellingen” klik je onder “Algemeen” op de link “API gegevens”
    instellingen-api-gegevens
  • Klik vervolgens rechts op de knop “+ Nieuwe API Key”. Je krijgt volgend scherm te zien:
    nieuwe-api-key
  • Vul het formulier in:
    • API Naam = shopwedo
    • API Key en API Secret is reeds vooraf ingevuld en mag blijven staan.
    • Onder het tabblad “Rechten” (bovenaan) staat het vinkje “Volledige toegang” aangeduid. Dit mag zo blijven staan.
  • Klik onderaan het formulier op “Toepassen”.

Stap 3: De koppeling instellen in sendr.

• Ga naar het Sendr en log in.
  • Klik links in de navigatie op “Integraties”.
  • Selecteer “sendr” indien dit nog niet aangeduid is.
  • In het blokje “CCV shop” klik je op “Installeren”.
    swd-ccvshop
  • Vul het formulier in:
    swd-ccvshop-form

• CCV Shop URL is de link naar jouw CCV shop, vb.: http://mijnshop.ccvshop.be
    • CCV Shop Naam is shopwedo, de naam die je hebt opgegeven bij het aanmaken van een API Key in stap 2.
    • CCV Shop Public Key is de API Key die je hebt opgegeven bij het aanmaken van een API Key in stap 2.
    • CCV Shop Secret Key is de API Secret die je hebt opgegeven bij het aanmaken van een API Key in stap 2.
  • Klik op “Koppelen”. Nu worden de instellingen opgeslagen en een testverbinding gedaan.