De koppeling met Shopify zorgt ervoor dat je vanuit het detail van de bestelling via de knop rechts bovenaan “…” een label aan te maken in EasyShipper.
In het Sendr account hebt je op de pagina van de verzendingen ook rechts bovenaan een knop “Shopify” staan. Deze laad alle bestellingen zien. Je kan dan vanaf daar ook een verzendlabel aanmaken.
In beide gevallen worden de velden voor het aanmaken van de verzendlabel voorafgaand ingevuld. Je dient enkel nog de vervoermaatschappij en het gewicht op te geven.

Wanneer u een webshop bij Shopify hebt, kan u met de Easy Shipper koppelen.

Vanuit de App Store van Shopify:
Je vindt onze Sendr app op de App Store van Shopify.

• Klik rechts op de “Get”-knop om de authenticatie te starten
  • In de pop-up vult u uw Shop-URL in, en volgt u de stappen.

Vanuit het ShopWeDo-paneel:

• Ga in het ShopWeDo adminpaneel naar integraties.
  • Klik op Sendr.
  • Klik in het blokje “Shopify” op de knop “Installeren”.
  • Onderstaand scherm opent zich:
    ShopWeDo Apps Shopify
  • Vul het formulier in:
    1. Shopify URL vul uw URL van uw webshop in.
  • Klik op “Koppelen”. Nu worden de instellingen opgeslagen en wordt er een authenticatiepoging gemaakt met uw webshop.
    • Log in met je administratiegegevens
      ShopWeDo Apps Shopify Login Webshop
    • Druk op “Install App”
      wp_shopwedo_apps_shopify_install_app

Wij kunnen deze installatie ook voor jouw uitvoeren voor €75 ex 21% BTW.

Meer informatie over Shopify tref je hier.