ShopWeDo e-fulfilment

We’ve published the plugin to the WordPress Plugin directory
https://wordpress.org/plugins/shopwedo-easyshipper/

Platform: WooCommerce 2.6+, WordPress 4.5+
Versie: 1.1.7
Datum: 28-01-2019

Download shopwedo-pickuplocations v1.1.7

> 1) WordPress/WooCommerce

• Wees er zeker van dat WooCommerce werd geïnstalleerd en actief is in je WordPress installatie.
  • Open het menu-onderdeel “Plugins”, kies voor “Add New”, daarna klik je bovenaan op de knop “Upload Plugin”
  • Selecteer het eerder gedownloade zip-bestand en druk op de “Install Now”-knop.
    support-wp-wc-easy-shipper-plugin-upload
  • Na upload, vervolgens van de installatie, mag je bij de vraagstelling kiezen om de plugin te activeren

> 2) ShopWeDo Platform

• Op de pagina Integraties in de ShopWeDo back-end, voeg je je WooCommerce URL, Key & Secret toe aan een nieuwe WooCommerce 2.6+ integratie.
    Meer informatie hierover kan je hier vinden: WooCommerce Koppeling Instellen
    Na het toevoegen (en verifiëren) van de “WooCommerce 2.6+”-instantie wordt er een Instantienummer (Instance identifier) aan gekoppeld, deze kan je terugvinden wanneer je deze instantie weer op zoekt om te bewerken.
  • Alsook kan je je Shop ID & Shop API Key terug vinden op de pagina Integraties, in het onderdeel “Manuele integratie“, houdt ook deze gegevens bij de hand.

> 3) WordPress/WooCommerce

• Onder het onderdeel WooCommerce ga je naar Settings, open je het tabblad Shipping, waarna je het submenu “ShopWeDo Pick-up Locations” zal vinden.
  • Hier kan je de optie voor Parcelshops aanzetten, waarna je de volgende opties instelt:
    • Shipping Methods Name:
      Stel hiermee de naam van je Verzendoptie voor de checkout-procedure in.
    • Shop ID:
      ShopId van je account bij Sendr/ShopWeDo (zie Integraties > Manueel)
    • Shop API Key:
      Je API Key bij Sendr/ShopWeDo (zie Integraties > Manueel)
    • Integration Instance Identifier:
      Deze krijg je terug uit je koppeling in onze Back-end (zie stap hierboven) bij Integraties (WooCommerce 2.6+).
      Bijvboorbeeld: XXX-XXX-XXX-XXX-XXX
    • Google Maps API-key:
      Benodigd om de map te tonen, deze kan je ophalen via deze pagina.
    • Base cost:
      Dit is de fall-back prijs/tarief dat je aanrekent voor een pick-up locatie in een ongedefiniëerd land onder Countries.
    • Free Shipping:
      Dit is het checkout getal vanaf wanneer de klant in deze verzendmethode een gratis verzending krijgt.
      (0 of leeg = free shipping functionaliteit uitgeschakeld)
    • Countries:
      Stel hier tarieven per land in, door onderaan een land te kiezen en een prijs in te stellen.
    • Optioneel/Geavanceerd:
      • Map Marker Clustering:
        Dit maakt het mogelijk om Pick-up locaties op bepaalde zoom-niveaus bereikbaarder te maken in de Google Map.
      • Map Center Latitude (Fallback) & Map Center Longitude (Fallback):
        dit kan je bijvoorbeeld instellen op je bedrijfslocatie, of centraal op je verzendland (zie: LatLong.net).
        Deze waarden worden gebruikt wanneer er geen enkele pick-up locatie gevonden werd.
        België: 51 en 4
        Nederland: 52 en 5
      • Map Zoom Level:
        Het zoom-niveau voor de Google Map, aangeraden is 10 tot 15.
      • Google Map Styling:
        Een json-object dat je bijvoorbeeld uit de https://snazzymaps.com/ service kan halen om je Google Map een iets andere styling te geven.

support-wp-wc-easy-shipper-order-button-location

Changelog

v1.1.7 Download

Datum: 28-01-2019
– Fixed checkout form validation where customers could get sent to the payment-page without selecting an actual pick-up location.
– Clean-up & restructured Javascript for checkout. WooCommerce depecrated function(s) for customer data updated.

v1.1.6 Download

Datum: 23-01-2019
– Renamed to shopwedo-pickuplocations, submitted to the WordPress plugin directory

v1.1.5 Download

Datum: 13-12-2018
– Hotfix: Enkele fouten uit de plug-in gehaald ivm oude Sendr-vermeldingen

v1.1.4 Download

Datum: 13-12-2018
– HOTFIX: Een platform-wijziging heeft er voor gezorgd dat onze API-eindpunten aangepast werden.
– Vorige versies zullen niet meer werken vanaf 31/12/2018
– Hotfix: API-eindpunt gewijzigd

v1.1.3 Download

Datum: 18-09-2018
– Bugfix: Eindeloos laden van pagina na afronding van Betaling

v1.1.1 Download

Datum: 30-03-2018
– Nieuwe integratiemethode toegevoegd via een “Integratienummer”, met terugval op de legacy manier uit v1.0.1.
– Het ‘sendr_service’ custom-field wordt nu ook in de output van het order in de WordPress API meegegeven, zodat we het kunnen opvangen.
– Added custom field in API-output needed for the plug-in to work with our “New label”-page.)

v1.1.0

Not released in favor of 1.1.1
– Parcelshops uit het platform in WooCommerce check-out beschikbaar gemaakt, werkend via de ShopWeDo API key.
– Button in bestelling-detail pagina instelbaar tussen beide platformen.

1.0.1 Download

Re-branding naar Sendr.

1.0.0 Download

Initiële vrijgave van de plug-in voor ShopWeDo.