Deel 1: opties en waarden maken
  1. In het detail van een product klik je bij “varianten” op opties bewerken. Je krijgt een overlay waarin je de opties (vragen) kan maken.
  2. In het veld kan je de naam van de opties schrijven, vb.: kleur.
    Je kan ook meerdere opties toevoegen (blauwe pijl)
  3. Naast de optienaam kan je de bijhorende waarden ingeven. Klik hierop en je krijgt opnieuw een overlay waarin je de nodige waarden kan geven, vb.: zwart, rood, grijs,… Ook daar kan je meerdere waarden onder één optie toevoegen.
Vergeet zeker niet op opslaan te klikken.
varianten
Deel 2: Variant toevoegen
Klik in het product op “Variant toeveogen”. Vervolgens kom je op een pagina waar je een specifieke en unieke combinatie van de optiewaarden kan toekennen aan een variant.
Selecteer bij “Opties” de nodige combinatie. Je kan de variant een eigen prijs geven en voorraadbeheer toevoegen.
varianten_2