Wil je dat een bestelling met een specifieke verzendmaatschappij verzonden wordt, dan kan je dit aanduiden in de bestelling. Zo kunnen onze verzenders enkel een verzendlabel maken voor de geselecteerde verzendmaatschappij (ongeacht de cutoff).

Hoe ga je te werk:

1. Ga naar het detail van de bestelling waarvoor je dit wil toepassen.
  2. Klik naast het leveringsadres op de bewerk knop.
  3. In het popup venster selecteer je bij verzendmaatschappij jouw keuze en klik op opslaan.

Wil je dat deze bestelling op pallet verzonden wordt, dan kan je dit aangeven door GLS als verzendmaatschappij aan te duiden.

LET OP: Als je een verzendmaatschappij selecteert die in je instellingen verzendtarieven uitgeschakeld staat, dan is de verzending niet mogelijk en wordt je bestelling geblokkeerd (Q&A).