Via deze functie kan je bestellingen ingeven.

Bij een nieuwe ingave krijg je eerst een pop-up scherm je moet hierin de basisinformatie van de bestelling doorgeven:

• Geeft een referentie in; bijv het bestelnummer bij de leverancier.
  • Selecteer de stockagelocatie.  (bij. ShopWeDo magazijn, of eigen locatie,…)
  • Geef de verwachtte leverdatum in.

Je kan nu de verwachtte artikelen ingeven:

• Geef in het “query” veld een deel van de productomschrijving in.
  • Druk op zoek en selecteer het artikel uit de lijst.
  • Geef het aantal in.
  • Druk op het plus teken om deze orderregel in te voeren.
  • Geef, indien je wil, een interne commentaar in.

Druk op “zend bestelling” wanneer je al je artikels hebt ingegeven, om de bestelling te versturen.