Opgelet: Verouderd artikel, SEOshop werd intussen Lightspeed eCom, en de dienst Sendr werd stopgezet.
Instellen voor ShopWeDo? Zie artikel: Lightspeed eCom fulfilment koppeling instellen

Wanneer u een webshop bij SEOshop hebt, kan u met de sendr koppelen via API gegevens.
Deze moet u aanvragen bij de SEOshop klantendienst.

LET OP!
U kunt alleen een API key en secret krijgen vanaf een Advanced pakket.

Stap 1: API-gegevens aanvragen voor uw SEOshop.

Binnenkort zal deze procedure vervangen worden door een Lightspeed app.

Stap 2: Uw API-gegevens instellen bij ShopWeDo.

• Ga in het ShopWeDo adminpaneel naar integraties.
  • Klik op sendr.
  • Klik in het blokje “SEOshop” op de knop “Installeren”.
  • Onderstaand scherm opent zich:
    ShopWeDo Apps SEOshop
  • Vul het formulier in:
    1. SEOshop Taal is de taal waarin je SEOshop communiceert met ons. (Meestal Engels of Nederlands)
    2. SEOshop API Key is de API-sleutel die u verkrijgt via de SEOshop klantenservice
    3. SEOshop API Secret is de geheime sleutel voor de API die u verkrijgt via de SEOshop klantenservice
  • Klik op “Opslaan en toepassen”. Nu worden de instellingen opgeslagen en wordt er een testverbinding gemaakt.

Indien je meer ondersteuning wenst, kan je ons contacteren op support@shopwedo.com.

Wij kunnen deze installatie ook voor jouw uitvoeren voor €75 ex 21% BTW.

LET OP:
Om Track&Trace code door te sturen naar SEOshop en de status van de bestelling aan te passen naar “verzonden” dien je, vooraleer je via ShopWeDo een verzendlabel aanmaakt, in de bestelling via SEOshop op de knop “Zending aanmaken” te klikken en zo een nieuwe zending aan te maken met status “Niet verzonden”.
Indien er geen zending in de bestelling is gemaakt, kunnen we geenTrack&Trace code naar SEOshop terug sturen.